WIE WE ZIJN

IN EEN NOTENDOP

Welkom op de site van de dames- en jeugdvolleybalclub Tamera Lummen. Zoals velen onder jullie allicht weten, bestaat onze club ondertussen al meer dan 50 jaar. Gedurende al die jaren hebben de verschillende voorzitters en besturen ernaar gestreefd om van Tamera een familiale club te maken waarin iedereen zich thuis voelt. Uiteraard zijn we een competitieve club die garant staat voor een goede volleybalopleiding en willen we liefst zoveel mogelijk wedstrijden winnen, maar gezelligheid en samenhorigheid dragen we eveneens hoog in het vaandel. Naast het sportieve staat dus zeker het sociale engagement centraal. Wil je ook deel uitmaken van onze club? Neem gerust contact op met één van de bestuursleden. Bij Tamera is iedereen welkom ! 
.
 Een goede jeugdopleiding voor de volleybalspeler uit Lummen en omstreken.

Onze club legt een sterke klemtoon op een goede jeugdopleiding. Aangezien volleybal een erg technische sport is, streven we er dan ook naar om eventuele geïnteresseerden zo vroeg mogelijk (vanaf 5 jaar) warm te maken voor onze balspeeltuin.

Ons doel is om vervolgens deze jeugdspelers te laten doorstromen in de verschillende leeftijdscategorieën. Het finale doel moet uiteindelijk onze eerste ploeg zijn.

 


HET BESTUUR

They run the business

Els

Voorzitter

Yves

Secretaris

Nicole

Penningmeester

Sandra

Kris

Dominique


Nico

Bestuurslid

Kristien

Bestuurslid

Hans

Bestuurslid

Grete

Bestuurslid

Karolien

Bestuurslid